18.05.2010

Večernji list od danas u izdanju za Veliku Goricu


Večernji list od danas tiska posebno izdanje namjenjeno za velikogoričko područje u kojem se posebna stranica posvećuje našem gradu, a povremeno će dobivati i zadnju stranicu izdanja. Kako doznajemo Večernji list ima odlične rezultate prodaje u Velikoj Gorici i Samoboru te upravo ova dva grada su odabrana za prvi korak lokalizacije novina.

Posebno izdanje izlaziti će pet puta tjedno, najvjerojatnije od utorka do subote, a prepoznat ćete ga po natpisu Velika Gorica na naslovnici. Tako ćete, gotovo svakodnevno, dobivati informacije o aktualnostima i događanjima u Velikoj Gorici u ovoj tiskovini. Na Velikogoričkom području radit će dva novinara uz pomoć gradske rubrike, a zanimljivosti i događanja možete prijaviti na kontakte na velikogoričkoj stranici koje se u današnjem izdanju nalazi na 19.stranici.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati