03.12.2009

Večeras u Klubu100


Večeras u Klubu 100 održava se koncert povodom Dana ljudskih prava kojega organiziraju CESI i NOVI ZVUK.


Ulaz je slobodan, a koncert počinje u 21 sati i na njemu će nastupiti grupe POPPER(Zagreb), NOXIN(Zabok), KARAMBOL(Vinkovci), THP(Osijek) i DARWIN (Zagreb).


U sklopu koncerta će se prikazivati i CESI TV spotovi vezani uz nasilje u vezama i reproduktivno zdravlje mladih i dijeliti će se informativni materijali o važnosti očuvanja seksualnog zdravlja. Seksualna prava dio su ljudskih prava jer mladi imaju pravo na potpune i točne informacije o seksualnosti te savjetovališta i klinike o seksualnom i reproduktivnom zdravlju prilagođene njihovim potrebama.


Koncert je dio kampanje SEX na EX koju CESI provodi u suradnji s mladim glazbenicima okupljenim pod imenom NOVI ZVUK koji će glazbom promovirati seksualno zdravlje i prava mladih.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati