30.10.2010

Večeras RHCP Tribute

Vidimo se večeras na Red Hot Chili Peppers World tribute bendu! Koncert započinje poslije 10 sati, a svi dobitnici karata preko VGdanas portala neka se jave na ulazu. Ostale su još dvije karte za podjeliti, a vjerujemo da će i one, kao i prošlih dana, odmah planuti. Email adresa je nagrade@vgdanas.hr.

Za sve one neodlučne ulaz je 30 kuna, a u Klubu 100 vas očekuje bend sastavljen od najboljih RHCP cover glazbenika sastavljenih posebno za ovu svjetsku turneju. Momke su izabrali fanovi prateći njihove izvedbe na youtubeu, a kako sve to zvuči možete večeras saznati u Klubu 100.Komentari
30.10.2010 - urednik
Otišlo Petri i Kristini, provjerite mejlove. cya
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife