20.06.2010

Večeras na Goričkim večerima

Večeras u sklopu Goričkih večeri predstavit će nam se, iako dobro nam znana, Plesna skupina Megablast. Najnovije koreografije Megablasta možete pogledati iza kina na pozornici u Parku dr. Franje Tuđmana u 19 sati. Nadamo se da kišni oblaci neće umanjit ovaj zanimljiv plesni show.


Za ljubitelje pisane riječi i to posebno one lirskog karaktera Udruga Spark koja ovaj vikend obilježava Šenoine dane organizira poetsku večer u dvorani Galženica s početkom u 19:30 sati. Šenoinim danima podsjećamo se na datum kada je ovaj veliki hrvatski pisac, a i više od toga, upravo u V.Gorici se oženio Turopoljskom ljepoticom.


U crkvi Navještenja Blažene Djevice Marije nakon večernje mise u 19:15 sati održat će se koncert crkvenog zbora Navještenje povodom završetka sezone.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati