09.12.2010

Večeras dva koncerta i izložba

Lucijini dani u Velikoj Gorici večeras u programu imaju dva koncerta i jedno otvaranje izložbe.

U izložbeni prostoru Pučkog otvorenog učilišta večeras u 18 sati bit će otvorena izložba „Tko je bio Janko Puškarić – mladi gospodin Augusta Šenoe“. Kroz izložbu ćete moći bolje upoznati lik Janka Puškarića, velikogoričkog kapelana od 1865. do 1874.g., lika iz pripovjetke "Mladi gospodin" Augusta Šenoe.

Gimnazija Velika Gorica u 19 sati odzvanjat će pjesmom polaznika učeničkih škola, ujedno i učenika Gimnazije, koji su za večeras priredili poseban koncertni program.

Pola sata kasnije, u 19.30 sati, u dvorani Galženica održava se koncert zagrebačkog kvarteta Fagota. Umjetnički opus kvarteta obuhvaća široki repertoar iz svjetske glazbene baštine s naglaskom na originalna djela 20. stoljeća te brojne transkripcije iz razdoblja baroka, klasike, romantizma i jazza.


Komentari
09.12.2010 - I da i ne
Kad je bila senka samo kazaliste sad je speharica sad samo klasicna glazba
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati