14.12.2010

Večeras Božićni koncert VG mažuretkinja

I ove godine Velikogoričke mažoretkinje organiziraju Božićni koncert sa kojim će obilježiti kraj uspješne 2010. godine. Koncert će se održati večeras, 14. prosinca, u Pučkom otvorenom učilištu s početkom u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Na koncertu će, osim svih formacija od dječjeg do seniorskog uzrasta, nastupiti i gosti: Plesni klub „A“ iz Zagreba, Sisačke mažoretkinje, Učenici Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica, Petrinjske mažoretkinje te kadetska i juniorska formacija VG cheerleadinga.

Ovaj mjesec je pred VG mažoretkinjama još veliki broj nastupa. Po prvi puta imaju gostovanje u Trstu gdje putuju u nedjelju, 19. 12.  na Novogodišnji festival na poziv Millenium kluba iz Trsta. Nakon toga slijede nastupi na Božićnom sajmu Zg velesajma, „Advent u Zagrebu“ na Trgu bana Jelačića, a zatim od 3. siječnja 2011. pripreme za novu natjecateljsku godinu.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati