16.03.2010

Večer uz Mignon


U dvorani Galženica s početkom u 19.30 sati večeras će se održati koncert pod nazivom "Večer uz Mignon" u kojemu sudjeluju mezzosopran Nataša Antoniazzo i Mia Elezović na klaviru. Ulaz je slobodan.

Mia Elezović i Nataša Antoniazzo poznaju se još iz dječjih dana, kad su zajedno pohađale srednju glazbenu školu, te nakon toga nastavile studirati na Muzičkoj akademiji u Zagrebu. Njihova prva zajednička suradnja bila je 2008. godine, kada su predstavile skladbe hrvatskih skladatelja u Berlinu, a nakon toga osnovale Trio Elcaan uz klarinetistu Radovana Cavallina.

Mia i Nataša dijele zajednički glazbeni senzibilitet, te se ne moraju dogovarati kako će što izvesti, na prvoj zajedničkoj probi sve je jasno i ne dolazi do nikakvih nesuglasica i različitog razumijevanja skladateljevih želja za izvedbu neke skladbe. Zajednički izabiru program koncerta, jer znaju da će im se skladbe koje odaberu svidjeti i da će uživati pri izvedbi a to znači da će uživati i njihovi slušatelji.

Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati