06.12.2010

Večer uz akrobatski RNR

Večeras u dvorani Gorica s početkom u 20 sati održat će se „Večer rock'n'roll-a“ , a na koju su pozvani svi zaljubljenici u plesne akrobacije pa je i ulaz slobodan.

Na „Večeri rock'n'roll-a“ dodjelit će se nagrade za prve tri najbolje plasirane formacije i plesne parove. Nagrade će se dodjeliti na osnovi postignutih bodova na kupovima RH akrobatskog rock'n'rolla koji su se održavali tijekom 2010. u kategorijama Mlađi Juniori 2, Mini Formacije 2, Mini Formacije 1 i C kategoriji. Među nagrađenima je i najtrofenija skupina ARRK
Gorica "All stars".

U plesnom dijelu programa nastupit će seniorski parovi koji izvode akrobacije od kojih zastaje dah, a sam program vodite će poznati roker g. Mirko Fodor.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati