30.06.2010

VBZ otvorio bookshop

Izdavačka kuća V.B.Z. danas je u prostoru stare goričke knjižare u Zagrebačkoj ulici otvorila svoju novu poslovnicu odnosno V.B.Z. knjižaru. Otvaranje knjižare popraćeno je i posebnim pogodnostima za velikogoričane pa tako prvi kupci si mogu priskrbit besplatnu knjigu i popust od 20% na kupnje do kraja godine.

- Nastojat ćemo velikogoričkoj čitalačkoj publici prezentirati sva aktualna izdanja hrvatskog izdalaštva. - rekla je Silvija Sinković.

vbzknjižara.jpg

Uz izdanja ove izdavačke kuće u knjižari je velik izbor strane knjige - beletristike, publicistike, priručnika, stručne knjige i dječjih izdanja. Također tu je i papirnica u kojoj možete kupiti i uredski pribor. V.B.Z. do kraja ljeta u svim svojim knjižarama ima i veliku akciju sa sniženjima V.B.Z. naslova od 20 do 70%.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura