17.02.2011

Vatrogascima 82 tisuće za štete na opremi

Grad Velika Gorica isplatio je 82 tisuće kuna vatrogasnim društvima kao pomoć koju su zatražili za saniranje šteta na vatrogasnim vozilima i opremi koja je nastala za vrijeme rujanskih poplava. Sama društva iz svojih sredstava ne bi uspjela namiriti potrebe za popravcima koji su nastali za vrijeme elementarne nepogode.

– Obećali smo da ćemo nadoknaditi svima, kako obiteljima stradalim u poplavi, obrtima, pa tako i našim dobrovoljcima koji su sudjelovali u akciji spašavanja i sanacije – rekao je gradonačelnik Dražen Barišić.

Novac su dobila ona društva koja su i podnijela zahtjeve i troškovnike za popravak vozila, a to su vatrogasna zajednica te Dobrovoljna vatrogasna društva Gradići, Mraclin, Šćitarjevo, Velika Buna, Mičevec, Vukovina i Ribnica.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.