19.02.2010

Vatrene ulice i VIS Peri Deri u Močvari


Turopoljski blues i rock bend VIS Peri Deri, zagrebački rock band sa goričkim pedigreom Vatrene ulice te potpuno beogradski bend Kazna za uši u subotu će održati koncert u kultnom zagrebačkom klubu Močvara. Koncert započinje u 22 sata, a ulaznice su po 30 odnosno 40 kuna na dan koncerta.

Želite li na koncert besplatno karte možete osvojiti preko vgdanas portala, a sve što je potrebno je poslati svoje ime i prezime na email adresu nagrade@vgdanas.hr. Dijelimo dva puta po dvije karte pa požurite!

Do sada uglavnom poznati po velikom hitu “Dok padaju glave” koji se neprestano vrtio u Malnarovoj “Noćnoj mori” i donio im časnu titulu “službenog benda Republike Pešćenice”, s novim albumom - “9 po Richteru”, Vatrene ulice konačno izlaze iz zagrebačkog undergrounda, odlučniji nego ikad da uzrokuju eksploziju na domaćoj glazbenoj sceni.

VIS Peri Deri za cilj si je postavio promicanje Turopoljske kulture, mentaliteta i teritorijalne ingerencije. Pod uvjetom da se ti politički ciljevi ostvaruju uz pregršt seksa, alkohola i žestoke muzike! Sviraju pretežno autorske kompozicije i aranžmane tradicionalnih turopoljskih napjeva !

Beogradska grupa Kazna za uši poslije 20 godina od prvog javnog nastupa benda, po prvi puta u Zagrebu vam daje priliku da se uvjerite u neograničenu količinu energije koju proizvodi bend svojim deformirano/lucidnim zvukom koji ravnodušnim ne ostavlja čak ni muzičke kritičare najistančanijeg ukusa.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife