22.07.2010

Utopio se u Veleševcu

Miroslav M. (53) utopio se u utorak u 17 sati dok se kupao u jezeru Savišće u mjestu Veleševcu pokraj Velike Gorice.

– Susjeda je vidjela kako se utapa – rekli su nam jučer mještani u kafiću pokraj jezera i pokazali mjesto gdje je Miroslav M. ušao u jezero, zaplivao i nestao.

Policija i hitna pomoć, koje su došle na mjesto nesreće, nisu mogle pomoći nesretnom kupaču, čije su mrtvo tijelo pronašli i izronili ronioci Specijalne policije oko 21 sat tridesetak metara od obale.

Mještani su jučer u nevjerici komentirali susjedov postupak. Naime, ne pamte da se itko kupao u tome mutnom jezeru, kojim su i jučer među lopočima plivale samo patke.

– Doista nam nije jasno zašto je to napravio. Možda zbog vrućina ovih dana – komentirali su susjedi.

– Vidjela smo ga jučer dok je prolazio. Čak mi je rekao da se ide okupati. Supruga i sin došli su s njim, i oni su namjeravali zaplivati. No, kako su rekli, predomislili su se zbog nekih obaveza i vratili kući.

Ostavio je za sobom ženu i tri sina. Imao je čovjek i epilepsiju pa je zbog toga prije vremena i umirovljen – kazali su nam u kafiću i dodali da je policiji trebalo dugo da ga pronađe.

Na tijelu nisu pronađene ozljede koje bi upućivale na počinjenje kaznenog djela, izvijestila je policija.

Tijelo je odvezeno na obdukciju u zagrebački Zavod za medicinu, gdje će se utvrditi točan uzrok smrti. (mšk/VLM)


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati