09.11.2010

Upravljanje projektima

Znate li što je projekt? Kako ga definirati i oblikovati? Koji su problemi i rizici u projektu? Kako ih prepoznati? Želite li odgovore na ova pitanja, onda je dvodnevni seminar „Upravljanje projektima“ u organizaciji VG Poduzetničkog centra d.o.o. baš ono što Vama treba!

Seminar je namijenjen poduzetnicima, direktorima tvrtki, te djelatnicima tvrtki u razvoju koji kroz svoje poslovne aktivnosti stalno ili povremeno sudjeluju u kreiranju i/ili provođenju projekata. Cilj ovog dvodnevnog seminara je upoznati sudionike s principima upravljanja projektima, te upoznavanje sudionika s nizom korisnih alata primjenjivih u radu na provedbi projektnih zadataka. Sama tematika seminara uključiti će razradu četiri ključne cjeline koje se odnose na slijedeće; postavljanje projekta, definiranje strukture projekta, projektni tim i vođenje, te uobičajeni rizici i propusti upravljanjem projektom.

Testirajte svoju ideju na projektnoj razini 22. i 23. studenog 2010. godine. Seminar sufinanciraju Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva i Grad Velika Gorica , pa je u cijelosti besplatan za poduzetnike. Prijaviti se možete na broj telefona 6262-800 ili na e-mail info@poduzetnicki-centar.hr
Broj polaznika je ograničen, pa požurite i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.Komentari
09.11.2010 - Mariovg
mislim da je VG zakasnio s tim zonama, te zone su se trebale otvarati zadnjih 10 godina a sada kada je došla kriza te zone su dosta izgubile zato što su stala ulaganja
09.11.2010 - cool232
odlično, nadam se da ima zainteresiranih ljudi.. e da imam i pitanje jedno: pošto se u Lijepoj našoj studije kupuju šakom i kapom: Da li postoji kakva "studija" strategija kako se naše novosnovane gospodarske zone planiraju popunit poslovnim subjektima?? ili su otvorene i to je to?? kolko je poduzetnički centar proaktivan u toj cijeloj priči??? KAKO ONI UPRAVLJAJU TIM PROJEKTOM :)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.