05.03.2011

Upisi u psihodramsku grupu

Psihodramska grupa namijenjena je odraslima, studentima i srednjoškolcima koji se žele uhvatiti u koštac sa svakodnevnim problemima i povećati stupanj samopouzdanja.

Koristeći se kazališnim tehnikama članovi grupe zaviriti će s druge strane problema i dobiti jasniji uvid kako se s njima lakše nositi ili ga riješiti.

Program se odvija u manjoj grupi kroz 8 susreta u trajanju od 2 sata svaku drugu srijedu od 19:00 do 21:00 sati u Centru za djecu, mlade i obitelj, Kurilovečka 48. Voditeljice programa su Livia Fadić, dramski pedagog i Matea Milat prof.socijalni pedagog.

Prijaviti se možete osobno u Centru, na telefon 6231-734 ili 095 534 3204 i na mailove info@centar-dmo-vg.hr ili psihodramalima@gmail.com.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura