20.01.2010

Upisi u Centar za djecu, mlade i obitelj

U Centru za djecu, mlade i obitelj u tijeku su upisi u više raznih besplatnih programa koje Centar provodi. U programe se možete upisati radnim danom od 9.00 do 13.00 sati osobno u Centru, Kurilovečka 48, nazvati na telefon 6231-734 ili se javiti na e-mail centar@info.dmo.vg.hr.

Svoje najmlađe možete upisati u slijedeće programe:

Plesna radionica – program je namijenjen osnovnoškolcima koji na grupi usvajaju plesne tehnike i korake, a pritom se i dobro zabavljaju. Program se odvija utorkom u večernjim satima.

Topli kutak – program je namijenjen učenicima 1. i 2. razreda osnovnih škola koji ne pohađaju program dnevnog boravka u svojoj školi. Učenici pohađaju program svakodnevno, prije ili poslije nastave, a za vrijeme "Toplog kutka" se druže, upoznaju nove prijatelje, pišu zadaće ili uče. Sve se odvija u sigurnom okruženju i pod stručnim vodstvom.

Učionica – program je namijenjen učenicima od 3. do 5. razreda osnovnih škola koji dva puta tjedna pišu zadaće i uče, a uz to se s njima radi na tehnikama učenja.

Baby fitness – program je namijenjen bebama do 7 mjeseci starosti i njihovim roditeljima. Odvija se jednokratko u trajanju od 60 minuta. Riječ je o UNICEF-ovom programu, a voditeljice su spec. pedijatrice i više medicinske sestre.
Komentari
21.01.2010 - ivan
Baby fitness - šta bučice od 10dg?
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati