30.07.2010

Umirovljenicima 3 sata parkinga kod ambulante

Na današnjem susretu vodstva Grada i predstavnika goričkih umirovljenika dogovoreno je probno rješenje koje bi omogućilo povoljno parkiranje umirovljenika kod Doma zdravlja.

Kako su parkirna mjesta koja nisu pod naplatom oko Doma zdravlja rijetko slobodna, a ova populacija često ima potrebu za korištenjem Doma zdravlja parkiranje, naročito na više sati, to umirovljenicima predstavlja dodatan trošak i probleme s doplatom parkiranja.

Umirovljenici će od mjeseca rujna u VG Komunalcu moći kupovati mjesečne karte po povlaštenim cijenama uz predočenje osobne iskaznice, odreska mirovine i knjižice vozila koja glasi na njihovo ime. Parking će vrijediti tri sata dnevno što bi trebalo biti dostatno da se obavi liječnički pregled.

Ova odluka vrijedit će do kraja 2010. godine, a nakon probnog roka od četiri mjeseca rezimirat će se rezultati ovakve akcije, te sukladno njima postupat će se i u budućnosti.

Na sastanku su, uz gradonačelnika Barišića i njegovog zamjenika Kosa, bili prisutni Josip Bolješić (Hrvatska stranka umirovljenika), Ivan Antolović (Udruga umirovljenika Velike Gorice), Ivan Mikušević (Sindikat umirovljenika Velike Gorice), te direktor VG Komunalca Josip Kolarec.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura