21.11.2010

Ulovila pijanog lopova u kući

Jučer u poslijepodnevnim satima u naselju Črnkovec uhvaćen je 42-godišnji muškarac, u pijanom stanju, u pokušaju provale i krađe iz obiteljske kuće. Muškarac je u kuću ušao kroz otvorena garažna vrata u prizemlju te se uputio u spavaću sobu s namjerom da ukrade nakit. Tamo ga je zatekla 52-godišnja žena koja je vikom uzbunila goste kafića koji se nalazi u prizemlju kuće. Jedan od gostiju, 28-godišnju muškarac, čuo je povike i spriječio pljačkaša da pobjegne. Policijski službenici priveli su ga i izmjerili mu 1,44 g/kg alkohola u organizmu.

Dan ranije, u petak 19. studenog, na toplani u Ulici Vladimira Vidrića u Velikoj Gorici dogodila se nesreća na radu. Vršeći građevinske radove na toplani 40-godišnji državljanin Republike Bosne i Herciegovine metalnim djelom skele dotaknuo je neizoliranu električnu instalaciju. Strujni udar lakše ga je ozlijedio, a liječnička mu je pomoć pružena u KBC Zagreb.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.