10.02.2011

Ukradeni ključevi Grada

Predstavljanje karnevala gradova Zagrebačke županije, koje se održalo jučer u županijskoj Turističkoj zajednici, trebao je biti još jedan tradicinalni susret predstavljanja fašničkih programa, a završio je drskom krađom ključeva Grada Velike Gorice.

U prostorije zajednice upala su dvojica maskiranih razbojnika, prema očevicima opisani kao "debeli Meksikanac s kajkavskim naglaskom" i "Gandalf u Hrvatskom dresu", te pod prijetnjom ubitačnog zadaha od gradonačelnika Velike Gorice otuđili ključeve grada. Okupljeni nisu reagirali na izvršeni prepad uvjereni da se radi o dijelu planiranog programa.

- Ja sam zel ključa jer vidim da ova vlast nije zaslužila povjerenje - rekao je drski razbojnik koji je gradonačelniku poručio da sada može čuvat ovce.

Napustivši mjesto neviđenog zločina uzviknuli su "živjela Slobodna Fašnička Republika" te su najavili dvodnevno divljanje po ulicama Velike Gorice 5. i 6. ožujka. Vrijeme do toga dana biti će im potrebno da okupe vojsku od najavljenih 1500 podanika koji će se odazvati na njihov tulum koji su nazvali "102. Turopoljski fašnik".
Komentari
11.02.2011 - ...
eto sad vidimo kako se hdz-ovci bore za vlast u gradu...rukama i nogama..cak su se spremini i potuc! :)
10.02.2011 - Endsieg
bome, lako bi ga bilo zamjenit sa Senkom dok nosi ovu masku. nos je isti, pravi anatolski :)
10.02.2011 - .
Hahaha Kaze Drele gradonacalniku:da ti se predstavim nisam Senka Bulic znam da si se preplasil hahahahah
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati