26.08.2010

Udruge prijavite programe

Grad Velika Gorica uputio je javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi kao i onih u socijalnoj skrbi i zdravstvu. Udruge i ustanove trebaju do 15. rujna dostaviti prijedloge programa rada i financijske planove.

U programe će se uvrstiti organizacija kulture, obnova spomenika kulture, otkup knjiga, galerijske, likovne i scenske djelatnosti, umjetnički amaterizam i programi investicijskog održavanja, adaptacije i opremanje objekata kulture.

Za javne potrebe u socijalnoj skrbi prednost imaju programi usmjereni na unapređenje kvalitete života djece, mladeži i obitelji, unapređenje kvalitete življenja osoba s invaliditetom, zaštitu žrtava obiteljskog nasilja, kvaliteta života osoba treće životne dobi, kao i programi za prevenciju i liječenje ovisnosti.

autor: Lana Kovačević / Večernji list


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati