31.01.2011

Udrugama 2 milijuna kuna za zdrastvene, humanitarne i socijalne projekte

Zagrebačka županija raspisala je 2 milijuna kuna vrijedan natječaj za potpore programima i projektima organizacijama civilnog društva i drugima pravnim osobama u području zdravstvene socijalne i humanitarne djelatnosti u 2011. godini. Rok za podnošenje prijava je do 28. veljače 2011. godine do 12 sati.  

Pravo prijave imaju organizacije civilnog društva, registrirane prema Zakonu o udrugama, i druge pravne osobe čije je primarno djelovanje usmjereno na zdravstveno, socijalno i humanitarno područje.

Primarna djelatnost udruge treba biti iz područja zdravstva, socijalne skrbi te humanitarne djelatnosti, a projekt koji se prijavljuje treba obuhvaćati osobe s prebivalištem na području Zagrebačke županije, te biti od osobitog interesa za opće dobro u Zagrebačkoj županiji.

Tekst natječaja, kao i potrebi obrasci nalaze se ovdje.


Komentari
31.01.2011 - ........
joj daj molim te o kakvih 2 milijuna kuna pričaju......koje laži .....pogotovo zdravstvo...ma fuj....
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

-izložba slika hrvatskog slikara
-izložbeni prostor POUVG-a