22.02.2011

Učenici umjetničke škole pripremaju se za državno natjecanje

Učenici Umjetničke škole Franje pl. Lučića u sklopu svojih priprema za Natjecanje učenika i studenata glazbe i plesa, koje organizira Hrvatsko društvo glazbenih i plesnih pedagoga, predstavit će se velikogoričkoj publici. Ovo natjecanje ima status državnog natjecanja te kroz dva kruga, regionalni i državni, okuplja sudionike iz cijele Hrvatske, a na njemu redovito sudjeluju i učenici goričke umjetničke škole.

Dio njihovih priprema nastupi su pred samo natjecanje, pa će se tako sutra predstaviti velikogoričkoj publici u dvorani Galženica. Mlade umjetnike možete vidjeti sutra, u srijedu 23. veljače, u dvorani Galženica s početkom u 19.30 sati, a ulaz je slobodan.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

-izložba slika hrvatskog slikara
-izložbeni prostor POUVG-a