10.05.2010

Učenici GŠ V. Lisinski u Galženici


U utorak, s početkom u 19.30 sati, u dvorani Galženica održat će se koncert učenika solo pjevanja u klasi prof. Bojana Pogrmilovića uz klavirsku pratnju Ivana Perneckia.

Kao i svake godine jedna večer posvećena je učenicima solo pjevanja Glazbene škole Vatroslava Lisinskog u klasi profesora Bojana Pogrmilovića. Taj koncert postao je tradicijom upravo zbog toga što svake godine publika oduševljeno prihvaća mlade pjevače na početku njihovih karijera, zahvaljujući prije svega njihovom talentu, ali i bogatom pedagoškom iskustvu njihovog nastavnika, inače našeg renomiranog dirigenta, vokalnog pedagoga i solo pjevača.

Ulaz na koncert je slobodan.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati