10.07.2009

U subotu na Čiče


Unatoč ne baš idealnim stanjem u atmosferi koja već danima navlači tmurne kumuluse nad Veliku Goricu ovu subotu će se otvoriti sezona tuluma na jezeru Čiče. Tako će se plesnim hitovima i funky zvukom 70-tih i 80-tih te novim house glazbenim uradcima pokušati dozvati ljetno vrijeme.

Stoga Vas organizatori pozivaju da ih podržite u njihovim nastojanjima da se našem gradu podari mjesto za druženje preko ljeta, mjesto gdje ćete ispijati njihove zalihe pića, uz zvukove dobre glazbe, pijeskom pod nogama i lagano se zagrijavati za sezonu na Jadranu.

U tu svrhu uređen je okoliš, postavljena pozornica i šankovi, osiguran parking, postavljene zaštitne ograde a za red i sigurnost i neplivanje brinuti će se redari. Poseban gost animator je naš domaći dečko, reinkarnacija Bruce Lee-a, Hrc na nunčakama!


Komentari
10.07.2009 - Chos
thats the way aha aha i like it
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife