05.03.2010

U subotu izborna konvencija Mladeži HDZ-a

U subotu, 6.ožujka, u dvorani srednjoškolskog centra u Velikoj Gorici, sa početkom u 10 sati održati će se XI. izborna konvencija Mladeži HDZ-a.  Na konvenciji će se birati novo vodstvo Mladeži (predsjednik, zamjenik predsjednika, potpredsjednici  te  članovi Nacionalnog odbora). Novim Statutom dobna granica članstva u Mladeži pomiče se na 35 godina.

Na konvenciji se očekuje oko 1000 izaslanika Mladeži iz cijele Hrvatske a kao gosti konvencije očekuju se članovi Predsjedništva HDZ-a  na čelu sa predsjednicom Vlade RH i HDZ-a Jadrankom Kosor.


izvor: mhdz-vg.hr


Komentari
07.03.2010 - FREAK SHOW
mookie palc gore...
06.03.2010 - mookie
To bi trebalo pogledat.Pravi freak show, još i besplatno.Kakva koncentracija inteligencije na tak malom prostoru!
06.03.2010 - payopatak
A nova predsjednica biti će Martina Banić, donedavna glasnogovornica premijerke Kosor, a sada članica nadzornog odbora FINA-e. Čiji je član uprave tajnik HDZ VG Ante Šimunović koji si je duševne boli uzrokovane brojnim otkazima u toj instituciji odlučio, zajedno sa svojim kolegama iz uprave, zaliječiti novim službenim Passatom.
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura