11.09.2010

U srijedu Vijeće, Lučić odlazi

U srijedu, 15. rujna, održat će se 10. sjednica Gradskog vijeća kojom će prvi puta u ovome sazivu predsjedati novo predsjedništvo s Vesnom Škare Ožbolt na čelu. Dnevni red se uglavnom sastoji od izvješća o radu koja će podnijeti gradske institucije poput dječjih vrtića, Muzeja Turopolja, Pučkog otvorenog učilišta, Gradske knjižnice i drugih.


Upitali smo podružnicu HNS-a hoće li sudjelovati u radu Vijeća i odgovorili su nam slijedeće: "HNS-ove vijećnice i vijećnici sudjelovat će u radu Gradskoga vijeća, neovisno o postupku koji se oko legalnosti izbora aktualnog vodstva Gradskoga vijeća vodi pred Upravnim sudom RH, prema tužbi klubova vijećnika HNS-a i SDP-a". Klub SDP-a već je ranije najavio da će sudjelovati u radu Vijeća.


Ova sjednica Vijeća trebala bi biti i posljednja u kojoj će vijećnik biti Zdravko Lučić čije neslaganje s Škare Ožbolt niti nije tajna. Lučić je najavio svoju ostavku na vijećničku dužnost, a Predsjedništvo HNS-a je, kažu, prihvatilo razloge koji su ga motivirali na tu odluku. Nakon što formalno podnese ostavku predložit će se da Lučića zamijeni Mijo Jakunić koji je član Predsjedništva HNS-a Velike Gorice, koordinator HNS-ovih ogranaka u naseljima Srednjega Turopolja i ugledni javni ativist.Komentari
25.10.2010 - xxxx
ugledni javni aktivist na tuđu grbaću, može se sramiti
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.