03.12.2010

U srijedu Vijeće

Pretposljednja ovogodišnja sjednica Gradskog vijeća održat će se slijedeće srijede 8. prosinca. Kako se na ovoj sjednici neće predložiti proračun za slijedeću godinu za očekivati je još jednu sjednicu u vrijeme blagdana.

Glavna točka dnevnog reda je dodjela javnih priznanja Grada Velike Gorice gdje Gradsko vijeće mora prihvatiti predložene kandidate kako bi se priznanja uručila na Dan Grada. Druga točka je prijedlog Odluke o visini Spomeničke rente, a za istu točku imaju čak dva prijedloga - Gradonačelnika i oporbene vijećnice Vesne Fabijančić Križanić.

Ostalih 20 točaka dnevnog reda tehničke su prirode i odnose se na imenovanje ulica i parkova u velikogoričkim naseljima, izmjene Statuta osnovnih škola koji se usklađuju s novim zakonskim propisima te imenovanje novih članova Školskih odbora od strane Gradskog vijeća.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.