23.11.2010

U Sloveniji dva, a Jaski 17 medalja

Judo klub Pinky ovoga je vikenda nastupio sa šest svojih judaša u slovenskom Slovenj Gradecu na turniru Koroška open 2010. Ovogodišnje izdanje turnira okupilo je 547 natjecatelja iz 59 klubova iz 15 Europskih zemalja. U Jastrebarskom se pak održao tradicionalni judo turnir Jaska na kojemu je sudjelovalo 400 natjecatelja od čega čak 29 Goričana.

Natjecanje u Sloveniji se održalo u konkurenciji dječaka i djevojčica do 11 i 13 godina , te kadeta i kadetkinja do 16 godina. Velikogoričani su osvojili jedno deveto mjesto, dva sedma, jedno peta, a najuspješniji s trećim mjestima su bili Filip Klarić i Romana Madžar.

Romana Madzar.jpg
Romana Madžar u kategoriji do 16 godina osvojila je odlično treće mjesto

Nakon natjecanja održan je trening kamp na kojemu se pridružilo još 7 članova JK Pinky s trenericom Marinom Drašković, dok je natjecatelje vodio trener Ibrica Mušinović.

U Jastrebarskom su judaši Pinkya imali odličan turnir s kojeg su se vratili s 17 medalja od čega 4 zlatna odličja. Na najvišu stepenicu popeli su se Ivan Ištuk, Mislav Drčić te u skupinama klinci i klinceze Florijan Sirovan i Ivana Kirin.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport