23.11.2010

U Sloveniji dva, a Jaski 17 medalja

Judo klub Pinky ovoga je vikenda nastupio sa šest svojih judaša u slovenskom Slovenj Gradecu na turniru Koroška open 2010. Ovogodišnje izdanje turnira okupilo je 547 natjecatelja iz 59 klubova iz 15 Europskih zemalja. U Jastrebarskom se pak održao tradicionalni judo turnir Jaska na kojemu je sudjelovalo 400 natjecatelja od čega čak 29 Goričana.

Natjecanje u Sloveniji se održalo u konkurenciji dječaka i djevojčica do 11 i 13 godina , te kadeta i kadetkinja do 16 godina. Velikogoričani su osvojili jedno deveto mjesto, dva sedma, jedno peta, a najuspješniji s trećim mjestima su bili Filip Klarić i Romana Madžar.

Romana Madzar.jpg
Romana Madžar u kategoriji do 16 godina osvojila je odlično treće mjesto

Nakon natjecanja održan je trening kamp na kojemu se pridružilo još 7 članova JK Pinky s trenericom Marinom Drašković, dok je natjecatelje vodio trener Ibrica Mušinović.

U Jastrebarskom su judaši Pinkya imali odličan turnir s kojeg su se vratili s 17 medalja od čega 4 zlatna odličja. Na najvišu stepenicu popeli su se Ivan Ištuk, Mislav Drčić te u skupinama klinci i klinceze Florijan Sirovan i Ivana Kirin.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 3. prosinca u Osijeku u 17 sati.
KK VRIJEDNOSNICE OSIJEK - KK GORICA
U subotu, 3. prosinca u Srednjoškolskoj dvorani u 19 sati.
HRK GORICA - RK METALAC
U subotu, 3. prosinca u Rijeci u 18 sati.
HAOK RIJEKA CO - ŽOK AZENA
U subotu, 3. prosinca od 9,00 do 21,00 sat u Gradskoj sportskoj dvorani. Sudjeluju klubovi Nogometnog središta Velika Gorica.
U nedjelju, 4. prosinca u Gradskoj sportskoj dvorani u 19,15 sati.
OK GORICA - OK DARUVAR
U subotu, 3. prosinca u Sisku u 19,30 sati.
ŽRK SISAK - ŽRK UDARNIK