24.09.2010

U sakupljanje pomoći uključili se i kafići

Mnogi su priskočili u pomoć obiteljima koje su pretrpjele velike štete od poplava, a od jučer pridružili su se i velikogorički kafići Passage, Scotch, Vivas bar i Maasai u kojima možete ostavljati potrepštine za pomoć stradalima.

Njih je okupio, odnosno organizirao, Renato Glogovčan koji nakon viđenog u poplavljenim područjima nije mogao ostati suzdržan. - Kao fotograf sam otišao na zadatak u Čičku Poljanu i kada sam vidio kako to izgleda rekao sam si da moram nešto napraviti - kaže Renato.

Kontaktirali su Crveni križ te saznali čega najviše nedostaje, pa tako u ove kafiće možete donijeti deterdžente, rukavice, četke i sve ono što će pomoći da kada se voda povuče krene se s čišćenje. U Centar za humanitarnu pomoć prisigle su već količine hrane, vode i mlijeka, pa od tih stvari najbolje je donirati konzerviranu hranu. Već za vikend sakupit će prikupljene stvari i odvesti u Centar.


Komentari
04.10.2010 - diana
Na sreću nije svima stalo do reklama i osobnom eksponiranja. Hvala Bogu postoje i oni koji nesebično daju sebe a za to ne traže baš ništa. Možda su i sami prošli nešto slično pa znaju koliko znači nečija pomoć kada je najpotrebnija. Hvala onima koji su hrabri i ustraju u svojim dobrim i časnim namjerama !!!
25.09.2010 - revolt
svaka čast!!! samo se pazite dežurnih moralnih vertikala jer sve mi se čini da u njihovim umovima vi želite samo reklamu, pažnju, spomenice , odlikovanja gradonačelnika etc.....
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati