19.05.2010

Turopoljska zvona u Galženici


Pjevački zbor SUH-a "Turopoljska zvona" večeras će u dvorani Galženica, s početkom u 19.30 sati, pod vodstvom dirigentice Snježane Špehar održati svoj koncert.
Gosti koncerta bit će pjevači Njemačkog pjevačkog zbora iz Zagreba.

Pjevački zbor „Turopoljska zvona“ osnovan je pod okriljem Sindikata umirovljenika Hrvatske, podružnica Velika Gorica prije 14 godina. Zbor njeguje višeglasno pjevanje, a repertoar mu se sastoji od narodnih pjesama, autorskih skladbi i skladbi duhovnog karaktera. Brojnim nastupima na promocijama, izložbama i manifestacijama zbor aktivno sudjeluje u kulturnom i javnom životu Grada Velike Gorice. Ostvaruje i učestalu suradnju s domovima umirovljenika grada Zagreba, a gostovao je i nekoliko puta u Krapini, Dugom Selu, Banja Luci i Bjelovaru.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati