20.03.2010

Turopoljska trka


Sutrašnje nedjeljno prijepodne u Velikoj Gorici obilježit će trkači koji će okupirati glavne prometnice u 18. Turopoljskoj trci.

Glavna događanja održavat će se kod Stadiona Radnik gdje se već od 9 sati ujutro održavaju utrke osnovnoškolaca na 1 km, polumaraton kroz grad će započeti u 10.30 sati, a osim ovih utrka tu je još i trka juniora, familija, građana i tvrtka na 5 km za koje se možete prijaviti na samom startu.


trasatrke.jpg
Trasa 18. Turopoljske trke ni ove godine se nije promijenila

Rekord staze drži Slavko Petrović iz Zagreba s vremenom 1:04:51, a ovogodišnji pobjednik bit će proglašen u 13.30 sati.


Vremenska prognoza ide na ruku trkačima jer se predviđa djelomično sunčano vrijeme s temperaturama do 14 stupnjeva, a manje probleme mogao bi stvarati jedino vjetar.

Cestovni promet gradom za vrijeme polumaratona od 10.30 do 13 sati bit će posebno reguliran, a promet Zagrebačkom i ul. Matice hrvatske će ići jednom prometnom trakom, pa vozači neka budu pažljiviji i imaju razumijevanja za trkače.


Komentari
21.03.2010 - alen
Genijalni organizatori trke skupa s isto takvom policijom odredili su da se trkači okreću natrag prema Gorici točno na kraju nazdvožnjaka kod Velike Mlake. Pritom nikome nije palo na pamet postaviti signalizaciju za obavezno prestrojavanje na uzbrdici nadvožnjaka tako da je pravo čudo da nije došlo do neke nesreće kad su auta pri brzini od (barem) 80 na sat počele s naglim kočenjima i prestrojavanjima na desnu traku da bi izbjegli natjecatelje.
20.03.2010 - Truba
beeep-beeep (????)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati