03.07.2009

Turopoljska šetnica


Ove nedjelje Plemenita opčina Turopolje za građane organizira manifestaciju poznatu kao Turopoljska šetnica. Stoga se pozivaju stanovnici Velike Gorice da se pridruže u šetnji gradom u svojim zavičajnim nošnjama, bilo to onim iz Turopolja, Slavonije, Dalmacije ili drugih zemalja.

Okupljanje je od 18 sati kod prostora Kluba POT-a odnosno krčme Tur u Zagrebačkoj, a u 19 sati krenut će se u šetnju gradom - do Parka F. Tuđmana, Trga S. Radića, šetališa F. Lučića te natrag do krčme Tur gdje je za sudionike osigurana hrana i piće. Tu će se nastaviti druženje uz zvukove tamburaša iz Mraclina.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati