01.07.2010

Turopoljska šetnica

Turopoljska šetnica koju organizira Plemenita općina Turopoljska, održat će se ovu nedjelju s početkom u 18 sati.

POT poziva sve zainteresirane građane, udruge i pojedince da se uključe u manifestaciju, obuku narodnu nošnju svog zavičaja i u svečanoj povorci prodefiliraju gradom. Povorku i ovoga puta predvodi limena glazba, a očekuje se sudjelovanje i gradskih čelnika, folklornih društava, te članova Turopoljskog banderija.


Okupljanje sudionika je u 18 sati ispred krčme Tur, a defile kreće Zagrebačkom prema ulici Slavka Kolara, zatim Trg maršala Tita – Radićev trg – Park Franje Tuđmana – kralja Zvonimira – Lučićevo šetalište, te povratak natrag Zagrebačkom do Tura gdje je organizirano zajedničko druženje.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

-izložba slika hrvatskog slikara
-izložbeni prostor POUVG-a