26.10.2009

Turopoljska fišijada

Kako sa  3 kg šarana i tajnim začinima zakuhati dobar riblji paprikaš ovu nedjelju najbolje je pokazala ekipa Gradske organizacije SDP-a V.Gorice koja je odnijela pobjedu u 2. Turopoljskoj fišijadi.

 

Organizator HNS V.Gorice uspio je okupiti 10 ekipa koji su marljivo kemijali oko svoga kotlića i svojim tajnim začinima pripremali riblji paprikaš kojim će osvojiti žiri. Fiš Udruge vinara i vinogradara Grozd ocijenjen je drugim mjestom dok su ribolovci iz ŠRU Odra osvojili treće mjesto.


 fišijadačlanak.jpg


Kako 9 kotlića ribljeg paprikaša ne bi propalo pobrinuli su se brojni goričani i gosti koji su se počastili fišom po završetku natjecanja. Nedjeljno poslijepodnevno druženje okupljeni su nastavili uz prigodan zabavni program.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati