17.06.2010

Turnir u jahanju

Na ranču u Kurilovcu, u subotu 19. lipnja, Konjički klub Cavallo organizira turnir u jahanju. Ovaj turnir zanimljiv je po samom tipu natjecanja u kojem se uz jahanje ubacuje gluma i zanimljivi kostimi.

Natjecatelji će na temelju tema izraditi koreografije i na taj će način pričati priče i bajke. Natjecanje nije u sklopu Hrvatskog Konjičkog Saveza te je vrlo neobično i zanimljivo za sve uzraste, naročito za djecu. Okupljanje će biti oko 13 sati i tada će se održati «Igre bez granica» za članove kluba, a turnir će početi oko 18 sati.

- Dragi Goričani, pridružite nam se u ovom jedinstvenom događaju u kojem će Vas mladi (i oni koji se tako osjećaju) provesti kroz čaroban svijet priča i bajki i to ni manje ni više nego na tim magičnim bićima, konjima. Bit će i smijeha i suza, a uz Vas će sve to biti uzbudljivije. Pomozite nam da izaberemo najbolje, vidimo se! - poručuje Sanda Ćakić, glavna trenerica.

Konjički klub «Cavallo» na Ranču Kurilovec inače organizira školu jahanja za početnike i napredne, preponsko jahanje, terensko jahanje, streličarstvo s konja, pripreme za turnire pod vodstvom iskusnih i nagrađivanih trenera.

Ana PeternacKomentari
17.06.2010 - mizli
moj šef ide po takvim iventima. lepo zgleda to :)
17.06.2010 - ivan
mislim da je vanilla_cock prije nekog vremena igrao tak neku igricu!
17.06.2010 - cool232
streličarstvo s konja!!!! prejako!!
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati