15.02.2011

Tribina za roditelje o djeci i mladima

Centar za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica sutra će biti mjesto održavanja tribine pod nazivom "Djeca i mladi u raljama društva". Tribina je namijenjena roditeljima i stručnjacima, a u organizaciji Centra i FamilyLaba na adresi Kurilovečka 48 od 18 sati razgovar će se o utjecaju društva na djecu i mlade.

- Procjenjujemo da bismo i kao roditelji i kao stručnjaci trebali više znati i više učiti o našem odnosu s djecom i mladima. Jer želimo da budu odgovorni za sebe, da umjesto konzumenata budu kritični prema pojavama u društvu, ali i njegovi aktivni članovi. No, krenite od sebe...dođite na tribinu! - stoji u pozivu na tribinu na koju je ulaz slobodan.

Na tribini će govoriti Sanda Puljiz, psihologinja i voditeljica Cenrta za djecu, mlade i obitelj; Ljubica Lovreković, psihologinja u dječjem vrtiću Velika Gorica; Blaženka Leib, tv voditeljica; Željka Čolović Rodik, psihologinja u osnovnoj školi; Dušanka Kosanović, psihologinja i voditeljica Familylaba.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati