15.10.2009

Tribina o opasnostima interneta


Dječji odjel gradske knjižnice jučer je ugostio inspektora iz MUP-a koji je školarcima održao predavanja na temu „Opasnosti koje vrebaju s interneta“.

 

U razgovoru sa inspektorom ovi mladi korisnici interneta saznali su kako se ponašati na internetu. Izmjenjivanje informacija sa nepoznatima, davanje broja mobitela, slanje slika ili sličnoga a da se ne zna s kime se komunicira treba izbjegavati. Školarci su upozoreni na koje sve načine mogu nehotično doći u opasnost, posebice na novim socijalnim mrežama u kojima mlađi od 13 godina ne bi smjeli sudjelovati.


skolarci.jpg

Mladi surferi ozbiljno su shvatili upozorenja policajaca o opasnostima koje vrebaju s interneta

 

Inspektor je mladim surferima nesvjesnih opasnosti u koje se mogu uvaliti poručio: „Smijete se družiti i komunicirati, ali budite oprezni. Sve što vam se na ekranu pojavi, a niste zatražili – ignorirajte!“.


Ovom tribinom Gradska knjižnica je u dječji tjedan uvela notu ozbiljnosti prije sutrašnjeg veselog završetka tjedna posvećenoga najmlađima.
Komentari
17.10.2009 - moron
dobra :) ehhehee uzmi flat
15.10.2009 - idiot
jedna od najvećij opasnosti interneta je veliki internet račun :P
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati