22.02.2011

Tri medalje kadeta na Prvenstvu Hrvatske

Velikogorički judaši iz Judo kluba Pinky na Prvenstvu Hrvatske za kadete i kadetkinje, održanoga protekloga vikenda, osvojili su jedno srebrno i dva brončana odličja. U konkurenciji 243 natjecatelja, 164 u muškoj i 79 u ženskoj konkurenciji, našlo se i sedmero Velikogoričana koji su pokazali svoje vještine u borbi.

Boris Vlahović u konkurenciji do 50 kg osvojio je drugo mjesto, Kruno Koren u kategoriji do 55 kg bio je treći dok je judašica Romana Madžar u konkurenciji do 57 kg također osvojila brončano odličje. Pod vodstvom trenera Ibrice Mušinovića nastupili su još i Domagoj Rajković, Ivan Ištuk i Doreotea Janković koji su u svojim kategorijama završili na petom mjestu kao i Dorian Azenić koji je bio sedmi.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 3. prosinca u Osijeku u 17 sati.
KK VRIJEDNOSNICE OSIJEK - KK GORICA
U subotu, 3. prosinca u Srednjoškolskoj dvorani u 19 sati.
HRK GORICA - RK METALAC
U subotu, 3. prosinca u Rijeci u 18 sati.
HAOK RIJEKA CO - ŽOK AZENA
U subotu, 3. prosinca od 9,00 do 21,00 sat u Gradskoj sportskoj dvorani. Sudjeluju klubovi Nogometnog središta Velika Gorica.
U nedjelju, 4. prosinca u Gradskoj sportskoj dvorani u 19,15 sati.
OK GORICA - OK DARUVAR
U subotu, 3. prosinca u Sisku u 19,30 sati.
ŽRK SISAK - ŽRK UDARNIK