15.03.2011

Tremens odrepao pjesmu za kampanju Cuga je tuga

Pjesma za kampanju Cuga je tuga, istoimenog naziva, u izvedbi Dine Tremensa ugledala je svjetlo dana, a predstavlja još jedan dio kampanje koja je zaživjela u Velikoj Gorici s ciljem da utječe na smanjenje prisutnosti alkohola među mladima.

Dino "Tremens" Škare surađivao je s TBF-om i Edom Maajkom, a mogli ste ga vidjeti i na 2. FUK-u u Velikoj Gorici. Hip hop publici poznatiji je po grupi DeLyricum koja je izbacila pjesme Češki huligani, Vjeruj sebi, Tamna strana sunca, a nastupio je kao beatboxer na showu Hrvatska traži zvijezdu.

Tremens - cuga je tuga by Tremens

Nastavlja se Cuga je tuga

Snimanjem pjesme, tv spota i postavljanjem predstave Mamurluk, nastavljena je gradska kampanja Cuga je tuga. Pjesma će, nadamo se postati hit među mlađom populacijom, kojoj je i namijenjena, a tv spot će biti promoviran u petak u dvorani Gorica s početkom u 19 sati, nakon čega će biti izvedena i predstava Mamurluk.

Drugu fazu kampanje Cuga je tuga, Grad će predstaviti na sutrašnjoj konferenciji za novinare, koja će biti održana u zgradi gradske uprave. Tom prilikom predstavit će se pjesma, tv spot i predstava Mamurluk koja premijeru ima 18. ožujka.

- Kampanja Cuga je tuga je kampanja protiv konzumiranja alkohola među mladima. Pokrenuli smo ju prošle godine u suradnji s velikogoričkom policijom. Osnovni razlog pokretanja kampanje jest želja da i mi djelujemo na jedan društveni problem koji postoji i među mladima u našoj lokalnoj zajednici – kaže gradonačelnik Dražen Barišić.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati