02.03.2011

Treći fašnički bal HNS-a

Hrvatska narodna stranka - liberalni demokrata Velike Gorice ovog petka organizira Treći fašnički bal koji će se s početkom u 20 sati održati u restoranu Odranski ribič u Čičkoj Poljani.

- Dosadašnji fašnički balovi okupili su veliki broj sudionika pa tako očekujemo i ove godine, i to ne samo članove HNS-a, nego i simpatizere, prijatelje i sve ljude dobre volje - poručuju iz HNS-a.

Uz raznolike maske koje su bile zadnjih godina, a bilo je tu svega, od grupe zatvorenika i francuskih sobarica sobarica, fratara i opatica, Indijanaca, gusara, Crvenkapica, lovaca, faraona, vozača formule, anđela, veselih udovica, policije, kauboja, beskućnika, vještica i mladenca s kumovima i ove godine očekuju veselo i raznoliko društvo.

Cijena ulaznice je 80 kuna i uključuje večeru, piće i živu glazbu, a rezervacija je obavezna na telefon 01/623 60 96 ili na hns-vg@hi.t-com.hr.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.