15.02.2010

Tražimo novinare


Portal vgdanas.hr s ciljem dizanja kvalitete stranice objavljuje da traži novinare suradnike za honorarni rad. Posebno pozivamo studente(m/ž) novinarstva da se prijave vjerujući da će ovo iskustvo uz studij pomoći u začetku novinarske karijere. Rad na internetskom portalu omogućava potpuno fleksibilno radno vrijeme te rad od kuće odnosno iz Velike Gorice.

Od novinara se očekuje da pokažu inicijativu u radu, a prema dogovoru s urednikom korektno odrade svoje zadatke. Područje za koje se traže novinari je okvirno istraživačko novinarstvo, obrada lokalnih tema, tema za mlade, sportske vijesti, intervjua i sličnog, a manji dio se odnosi na izvještavanje s događanja u gradu. Rad će biti plaćen prema učinku odnosno po definiranoj cijeni kartice teksta.

Za više informacija javite se na email adresu
kontakt@vgdanas.hr.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati