16.01.2010

Traži se najljepša ljubavna pjesma


Udruga umjetnika Spark iz Velike Gorice raspisala je tradicionalan natječaj za najljepšu ljubavnu pjesmu - "Valentinovo 2010".

Želite li sudjelovati u natječaju potrebno je do 2. veljače, prema uvjetima natječaja, na adresu Udruge Spark poslati jednu svoju pjesmu na hrvatskom jeziku. Pjesma može biti pisana bilo kojim stilom, ne duža od 25 redaka te ne smije biti objavljivana.

Deset najboljih radova primiti će diplomu, a tri najbolja i prigodnu nagradu. Sve uvjete natječaja i adresu na koju šaljete rad možete naći na internetskim stranicama Udruge Spark.

Udruga umjetnika Spark iz Velike Gorice okuplja osamdesetak pjesnika, slikara i glazbenika. Aktivno djeluje u našemu gradu od 2004. godine, a bavi se izdavaštvom, organizira likovne kolonije i promocije knjiga te izložbe, provodi literalne natječaje te okuplja umjetnike u cilju promocije raznih grana umjetnosti.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

-izložba slika hrvatskog slikara
-izložbeni prostor POUVG-a