12.02.2011

Traže se predavači za projekt "Dadilja"

Pučko otvoreno učilište Velika Gorica uputilo je javni poziv za potencijalne predavače koji će voditi program "Certificirane profesionalne dadilje na tržištu rada Zagrebačke županije". Cilj projekta je nezaposlenim ženama pružiti program nakon čijeg usvajanja će moći postati profesionalne dadilje, a jedan od gradova gdje će se obrazovanje provoditi je i Velika Gorica.

Stoga je Pučko otvoreno učilište, koje će voditi program u našemu gradu, uputilo poziv kandidatima da se prijave za posao predavača. Predavači će
osim vođenja nastave trebati pripremiti izvedbeni plan sukladno kurikulumu, pripremiti materijale polaznicima tečaja te pripremiti ispite za završetak svojih modula.

Među traženim zanimanjima su psihololozi, pedagozi, nastavnici hrvatskog jezika, ekonomisti i predavači informatike, ali i profesori biologije ili kemije koji će provoditi neke od modula poput bontona, higijene, dječje književnosti i igre, zdrave hrane, informatike, poduzetništva i drugih.

Kandidati trebaju imati položenu dodatno psihološko pedagošku obrazovanje, a svoje prijave trebaju predati do 22. veljače. Više o natječaju pogledajte ovdje.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati