15.09.2010

Traže se očevici nesreće

Jučer, 14. rujna oko 7 sati ujutro u Velikoj Gorici na raskrižju Ulice A. K. Miošića i Vukomeričke dogodila se prometna nesreća, u kojoj je 48-godišnji vozač motocikla teško ozlijeđen.


Vozilom Škoda Favorit zagrebačkih registracijskih oznaka upravljao je 46-godišnji muškarac i, prema njegovim navodima, kretao se desnom prometnom trakom Ulicom A.K.Miošića. Dolaskom na navedeno raskrižje na njegovu je desnu bočnu stranu vozila prednjim djelom naletio motocikl Piaggio zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao oštećeni 48-godišnjak. Motocikl je s vozačem pao na lijevu stranu kolnika. Liječnička je pomoć motociklistu pružena u KBC Zagreb.


Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 6221 144 ili 192.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati