15.12.2010

Traže se očevici

Kod autobusnog kolodvora jučer ujutro u 9 sati ozlijeđena je pješakinja na koju je naletio autobus javnog gradskog prijevoza. Vozač busa skretao je ulijevo s Trga kralja Petra krešimira IV na raskrižje s Ulicom Matice Hrvatske i Fabijančićevom ulicom te je udario u 38-godišnju pješakinju koja je lakše ozlijeđena.

Dan ranije, u ponedjeljak, u 12.30 sati na raskrižju ulica Matice Hrvatske i Slavka Kolara došlo je do sudara dvaju vozila, a pri čemu ije bilo ozlijeđenih osoba.
U sudaru su sudjelovala vozila Fiat Seicento te VW Golf kojima su upravljali 65-godišnjakinja odnosno 29-godišnji vozač.

Policija moli svjedoke očevice ovih prometnih nesreća da se jave na brojeve telefona 01/6221-144 ili 192 kako bi utvrdili krivce ovih nesreća.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.