24.05.2010

Toplana u novom ruhu


Savjet mladih Grada Velike Gorice i udruga Underground Hip Hop VG pod pokroviteljstvom Grada Velike Gorice su ovaj vikend od 21.-22.05. organizirali program pod nazivom VG Hip Hop Elements. Projektu je cilj predstaviti sva četiri elementa hip hop-a na jednom mjestu i upoznati građana Velike Gorice sa goričkom hip hop scenom te i sa samom hip hop kulturom.

toplana1.jpg
   
Prvi dio programa održao se u petak 21.05. u Klubu 100, na kojem su nastupili gorički i zagrebački hip hop izvođači, a drugi dio programa se održao sutradan crtanjem grafita na toplani u blizini Trga Stjepana Radića. Crtači iz Velike Gorice i Zagreba ukrasili su zid toplane grafitima sa elementima grada. Cjeli program su sa zanimanjem popratili mladi i stariji Goričani.

toplana2.jpg
Zid toplane oslikali su: Marko Nujić (Chat), Adnan Demirović (Crash), Sven Razum (Svenki), Matej Bilić (Setre), Ivan Bilić (Hank).


Komentari
24.05.2010 - blabla
izgleda super...trebalo bi im dati nek farbaju i neke druge sumorne površine
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura