11.06.2010

Tony na Udarniku

Tony Cetinski, najemitiraniji hrvatski izvođač u 2009. godini, u subotu će održati koncert na SRC Kurilovec odnosno Udarniku. Nakon sezone u emisiji Hrvatska traži zvijezdu Tony se vraća na pozornice i radi ono što mu zaista najbolje ide - zabavlja publiku. Na koncertu ćete moći uživati u hitovima poput „Kad žena zavoli", „Blago onom tko te ima", „23. prosinac", „Umirem 100 puta dnevno" i brojnim drugima.

Ulaznice su po cijeni od 80 kuna i mogu se kupiti na dan koncerta od 18 sati na ulazu. Kako se očekuje velik broj posjetitelja organizatori mole da svojim vozilima ne dolazite do SRC Kurilovec, već da parkirate na prvom slobodnom mjestu i dođete na koncert pješice.

Kako Tonya prati glas vrlo energičnog pjevača čiji svaki koncert je svojevrsni "show" vjerujemo da ćete se dobro zabaviti. Vidimo se, i nasmiješite se našem fotografu!

Dijelimo 5 karata za koncert, najbrži koji pošalju ime prezime na nagrade@vgdanas.hr, te odgovore na nagradno pitanje: Koja je adresa SRC Kurilovec, dobit će po jednu kartu koja će ih čekat na ulazu! PODIJELJENO!!!
Komentari
11.06.2010 - jajodokrajo
da vidite kako je ureden udarnik u nazt 10 dana to je strahota što lova cini cuda i to sve radi koga nekog ....tonija al od svega me veseli kaj ce to ostat nama i nasoj djeci a toni ce doc i proc
11.06.2010 - urednik
e kad bi se tak grabali za karte "Može i bez Hoolywooda" nitko sretniji od nas...
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife