11.02.2011

Tjedan psihologije

Grad Velika Gorica ove će se godine priključiti obilježavanju 4. Tjedna psihologije koji se u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva provodi u našoj zemlji. Tjedan psihologije traje od 14. do 20. veljače, a u obilježavanje su se priključili Dječji vrtić Velika Gorica, Gradska knjižnica Velika Gorica, Familylab i Centar za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica.

Cilj tjedna je prikaz širokih i različitih mogućnosti zahvaljujući kojima psiholozi mogu doprinijeti poboljšanju kvalitete življenja pojedinca i zajednice.

U Centru za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica u srijedu 16.veljače održat će se tribina „Djeca i mladi u raljama društva“ koja je namijenjena roditeljima i stručnjacima. Dan kasnije održat će se tematska predavanja za roditelje djece dorasle za upis u 1. razred osnovnih škola u Dječjem vrtiću Velika Gorica na temu „Spremnost djece za polazak u školu“. U utorak 22.veljače očekuje nas psihoedukativna radionica pod nazivom „Usavršavanje vještine planiranja vremena", a sva ova događanja ćemo detaljnije još pojedinačno najaviti na VGdanas portalu.

Tjedan psihologije obilježit će i Gradska knjižnica koja će izložiti knjige s područja psihologije dok će se velikogorički psiholozi gostovati na lokalnim radio postajama.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati