10.10.2010

Tjedan posvećen djeci

Slijedeći tjedan u Velikoj Gorici bit će posvećen našim mladim sugrađanima. Naime, od 1. do 15. listopada traje Dječji tjedan s temom "Djeca i mediji" koji će biti obilježen radionicama, predstavama, izložbama i tribinama, a pred Gradsko vijeće djece morat će stati gradonačelnik i dati odgovore na njihova pitanja.

Sve počinje u ponedjeljak koji je dan bez zvona i ocjenjivanja u školama. U Gradskoj knjižnici otvorit će se izložba "Djeca i mediji", a potom će uslijediti tribina pod nazivom "Etički kodeks u novinarstvu". U utorak će u Centru za djecu, mlade i obitelj mladi sudjelvoati na tribini o utjecaju reklama te radionici o razumijevanju medijskih poruka, a otvorit će se i izložba "Mi i mašta možemo svašta".

U srijedu će gradonačelnik stati pred Gradsko vijeće djece i odgovarati na njihova pitanja. U Centru za odgoj i obrazovanje o sportskim uspijesima će govoriti Tomislav Butina, a od 18 sati u Klubu 100 u sklopu kampanje "Cuga je tuga" održat će se bezalkoholni tulum.

Završetak tjedna donosi nam u četvrtak jednu predstavu u Klubu 100 te tribinu u osnovnoj školi Šćitarjevo, a veliki i veseli završetak održat će se u petak u dvorištu iza osnovne škole Eugena Kvaternika. Tradicinalno će bit održano druženje s policijom pod nazivom Zajedno više možemo, a u programu će se predstaviti i niz sportskih udruga, plesnih i folklornih skupina te drugih udruga namijenjenih djeci.

Kompletan program Dječjeg tjedna možete vidjeti ovdje.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati