03.05.2010

The Ramones Real Tribute


The Ramones, legendarni punk band koji je svirao od 1974. do 1996. godine i od raspada biva sve popularniji, ovoga petka dobit će dostojnu tribute imitaciju u obliku The Ramones real tribute benda, najboljeg na ovim prostorima, koji će nas počastiti žestokom svirkom u Klubu 100. I wanna be sedated, Blitzkrieg Bop i Pet Sematary neke su od poznatijih nam radova ovoga benda.

The Ramones Real Tribute bend čine 4 glazbenika i zaljubljenika u Ramonese, a live nastup ovog benda u svakom je segmentu nevjerojatno vjerna kopija pravih Ramonesa, počevši od uvodne teme, koncepta i redoslijeda pjesama, preko načina sviranja bubnjeva i gitara, kožnih jakni i traperica, pa sve do ručno izrađenih modela gitare i basa kakve su Johny i DeeDee Ramone koristili! Koncertni repertoar od preko 30 najpopularnijih pjesama obuhvaća kompletnu karijeru jednog od najboljih rock'n'roll bendova u povijesti.

Odlični su glumci i hrvatski Ramonesi. Probe im više ni ne trebaju - našli su odličnog pjevača, Sašu Huzjaka iz Križevaca, koji režimski vrlo strogo prati tempo koji je postavio pravi pjevač, Joey Ramone. To znači da na sceni mora izdržati do 35 pjesama bez i jedne jedine pauze! - pisao je Jutarnji list o ovoj grupi krajem prošle godine.

Zaljubljenici u originalan zvuk ovoga benda i njihova doba za ovaj doživljaj izdvojit će 25 kuna, a ulaznice možete kupiti na dan koncerta u Klubu 100.

Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife