04.10.2010

Težak poraz u Dubravi

Rukometaši Gorice doživjeli su drugi poraz ove sezone i to na gostovanju u Dubravi s rezutatom 33:26.  

Od samog početka igrači HRK Dubrave vodili su igru i jedino i «najveće» vodstvo Gorice bilo je u 16.minuti kad je Gorica povela s dva razlike golovima Cekovića i Seferovića. Samo minutu kasnije domaćini su uspjeli izjednačiti te su uskoro ponovno preuzeli vodstvo koje nisu ispuštali do kraja utakmice. Poluvrijeme je završeno s 15:12,da bi tu razliku domaćini još povećali, te na kraju okončali utakmicu s 13 razlike.

Još je rano prognozirati kako će Gorica kasnije završiti, no već ovaj vikend u dvorani srednjih strukovnih škola imamo priliku vidjeti poboljšava li se komunikacija između trenera i pojedinaca, te igrača međusobno, kada će Gorica ugostiti Moslavinu koja je predzadnja na ljestvici s jednom pobjedom i četiri poraza.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U nedjelju, 11. prosinca u Gradskoj sportskoj dvorani u 18,30 sati.
ŽRK UDARNIK - ŽRK RUDAR
ŽOK AZENA - ŽOK DUBROVNIK
U nedjelju, 11. prosinca u Petrinji u 16,30 sati.
OK PETRINJA - OK GORICA
U utorak, 13. prosinca u Gradskoj sportskoj dvorani u 20,30 sati.
OK VELIKA GORICA - OK NOVI ZAGREB